دفتر همکاری علمی و بین الملل
درباره ما
برگزاری وبینار بین المللی معرفی هنر سوزن دوزی ایرانی برای هنرمندان مکزیک

نظر به اهمیت توسعه و گسترش زمینه های همکاری مشترک میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و مکزیک در زمینه هنر و بهره گیری از تجارب موفق علمی، هنری و فرهنگی دو کشور،‌ با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در مکزیکوسیتی، دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه هنر اصفهان اقدام به برگزاری وبیناری با عنوان " معرفی هنر سوزن دوزی و رودوزی ایران" برای هنرمندان و علاقه مندان مکزیکی نمود. این کارگاه در تاریخ 18 اسفندماه 1400 مصادف با 9 مارس 2022 با حضور اساتید متخصص این هنر از دانشگاه هنر اصفهان، جناب اقای دکتر قزیلی سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در کشور مکزیک و جمعی از هنرمندان مکزیک برگزار گردید.
محورهای اصلی وبینار به شرح زیر بود:
- معرفی پتانسیلهای دانشگاه هنر اصفهان در زمینه هنرهای دستی و صنایع دستی
-معرفی دانشگاه هنر اصفهان و دانشکده صنایع دستی به عنوان محور آموزش عالی صنایع دستی دراصفهان و ایران
- ارایه گزارش تصویری از آثار سوزن دوزی و رودوزی هنرمندان اصفهان در قالب تصاویر
-ارایه آموزش برخی از روشهای دوخت بصورت آنلاین

این کارگاه با استقبال هنرمندان مکزیکی مواجه شد و مقرر شد در آینده نزدیک کارگاههایی بصورت عملی برای آموزش تخصصی تر این هنر برگزار گردد.

امید است زمینه های همکاری با تمامی کشورها برای بهره گیری از توانمندی ها،‌ ظرفیت ها و قابلیت های مشترک علمی، هنری و فرهنگی، بیش از پیش فراهم گردد.

تاریخ:
1400/12/22
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه هنر اصفهان
اصفهان، خیابان حکیم نظامی، روبروی خیابان خاقانی، دانشگاه هنر اصفهان ساختمان مارتاپیترز- دفتر همکاریهای علمی و بین المللی
تلفن  :   03136269167
دورنگار :   03136269167
ایمیل: oisc@aui.ac.ir
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا